7 Εστιατόρια που… νηστεύουν

16:58 30/3/2017 - Πηγή: e-table

Στην τελική ευθεία για τον εορτασμό του Πάσχα, η Μεγάλη Εβδομάδα προβληματίζει τους καλοφαγάδες που θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση της νηστείας χωρίς να στερηθούν όμορφες στιγμές με την παρέα τους σε κάποιο εστιατόριο.
Για τους φίλους του e-table που αναζητούν τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, συγκεντρώσαμε επτά μαγαζιά που θα προσθέσουν και φέτος σαρακοστιανές επιλογές στο μενού τους. Εστιατόρια διαφορετικού στυλ

μεταξύ τους που καλύπτουν όλους τους τύπους καλοφαγάδων, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το e-table είναι ο Νο.1 προορισμός για Εστιατόρια.

Μεδέσματα – Η Οικονομική Πρόταση
Το μεζεδοπωλείο Μεδέσματα στα Καμίνια αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ποιοτικό και φθηνό φαγητό. Το σαρακοστιανό μενού της Μ. Εβδομάδας δεν θα σας απογοητεύσει. Πλούσιες σαλάτες, νηστίσιμα ορεκτικά και φρέσκα θαλασσινά θα ευχαριστήσουν εσάς και την παρέα σας. Ο σύγχρονος χώρος θα σας κάνει να νιώσετε άνετα ενώ όσοι προνοήσουν να κάνουν κράτηση μέσω e-table θα ανταμειφθούν με έκπτωση έως 15%.

Ο Ρήγας – Παραδοσιακά & με Θέα
Αν η υπεροχή θέα στον Σαρωνικό σας φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη, Ο Ρήγας στην Καστέλα είναι το κατάλληλο εστιατόριο για να απολαύσετε προσεγμένα νηστίσιμα πιάτα. Η μεγάλη ιστορία του Ρήγα εγγυάται την ποιότητα σε κάθε πιάτο, ενώ η έκπτωση έως 15% για κρατήσεις μέσω e-table θα κάνει πιο ευχάριστη την βόλτα σας την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ζάχαρη και Αλάτι – Αγαπημένο στέκι στο Κέντρο
Η μεσογειακή κουζίνα αντιπροσωπεύεται επάξια στο κέντρο της Αθήνας από το Ζάχαρη και Αλάτι στο Κολωνάκι. Ιδανικό για ιδιαίτερες στιγμές, το φημισμένο εστιατόριο προσφέρει κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής νηστίσιμα πιάτα και επιπλέον έκπτωση 10%. Επωφεληθείτε της καλά οργανωμένης κάβας με πλήθος κρασιών από τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα.

Κεφτές και δε φταις – Για κάτι διαφορετικό
Το εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη που έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, σάς περιμένει και την Μεγάλη Εβδομάδα με Σαρακοστιανά πιάτα. Το Κεφτές και δε φταις έχει φροντίσει για όλους και έχει δημιουργήσει κεφτέδες από κολοκύθι, ντομάτα, καρότο, κρεμμύδι και πατάτα.

Mutfak – Νηστεία παραδοσιακά στα νότια
Το Mutfak αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Πολίτικης κουζίνας. Αν επισκεφθείτε την Γλυφάδα μεταξύ Μ. Τρίτης και Μ. Πέμπτης, αξίζει να κάνετε μία στάση για φαγητό και εφόσον έχετε κάνει την κράτησή σας στο e-table θα χαρείτε με την έκπτωση 20% που θα σας περιμένει. Σαρακοστιανά πιάτα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ενώ το προσεγμένο περιβάλλον είναι ιδανικό και για μεγάλες παρέες ή οικογενειακές εξόδους.

La Pasta Di Nonna – Σαρακοστή με Ιταλικό αέρα
Οι λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας στην Αθήνα είναι πολλοί οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας ο ιταλικός παράγοντας. Για όσους δεν φοβούνται να απομακρυνθούν από το κέντρο, το La Pasta di Nonna έχει ετοιμάσει πλήρες Σαρακοστιανό μενού με σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως και πίτσες. Κάνετε την κράτησή σας εδώ για επιπλέον έκπτωση στον τελικό λογαριασμό.

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες – Φρέσκα Θαλασσινά με πιάτο την Αθήνα
Για όσους τηρούν τη νηστεία και λατρεύουν τη νησιώτικη Ελλάδα, το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες είναι η καλύτερη επιλογή για την Σαρακοστή. Ποικιλία πιάτων και φρέσκα θαλασσινά θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας ενώ η απέραντη θέα θα σας μαγέψει οποιαδήποτε ώρα και αν επιλέξετε να το επισκεφτείτε.

Για ακόμα περισσότερες επιλογές επισκεφτείτε το

www.e-table.gr

κάντε την κράτησή σας, για προσφορές και ξέγνοιαστες εξόδους τις ημέρες του Πάσχα

The post 7 Εστιατόρια που… νηστεύουν appeared first on Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα