5+1 ταβέρνες για φρέσκο ψάρι στον Πειραιά

15:57 28/8/2015 - Πηγή: e-table

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν υπάρχει χωρίς τις καθιερωμένες μας εξόδους για καλό ψαράκι και λίγο ούζο με καλή παρέα. Ο Πειραιάς ειδικά είναι μια περιοχή με τέτοια ποικιλία εστιατορίων που μπορεί πραγματικά ο καθένας να βρει αυτό που ψάχνει. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μερικές από τα πιο ωραία εστιατόρια για ψάρι στην περιοχή και σας τα παρουσιάζουμε.

Το Μπλε

Χταπόδι είναι ένα εστιατόριο που μένει πιστό στην παράδοση και την ποιότητα προσφέροντάς σας φρέσκα καλομαγειρεμένα ψάρια και θαλασσινά, μεζέδες, λιχουδιές και μεζεδάκια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με τσίπουρα, ούζα και αποστάγματα από μεγάλη γκάμα ετικετών.

Η ψαροταβέρνα Ε/Γ Ταξιδεύοντας στο Κερατσίνι είναι εξοπλισμένη με ελληνική κουζίνα που απαρτίζεται από φρέσκους και εκλεκτούς καρπούς των ελληνικών θαλασσών. Ανάμεσά τους θα βρείτε γαρίδα γάμπαρη Αμβρακικού, καραβίδες, καλαμάρια, σουπιές, γαυροντολμάδες, θαλασσινό φύκι και αρμιρίκια.

Το Captain John’s είναι το σημείο όπου θα συναντήσετε τη δημιουργικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που πάντα προσέχει την καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Όλα αυτά σε έναν ευχάριστο θαλασσινό χώρο με επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Το εστιατόριο Zorbas σας περιμένει σε έναν χώρο με αέρα πολυτέλειας να γνωρίσετε τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας. Το ψάρι και τα θαλασσινά, μαγειρεμένα με αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά, κατέχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Δουράμπεης, γνωστός για το φρέσκο ψάρι του, διαθέτει ελληνική κουζίνα με καθαρές γεύσεις τριών γενιών. Αχνιστές πετροσωλήνες, καραβίδες μαρινάτες και ψητό ψάρι αποτελούν μερικά μόνο από τα καλύτερα πιάτα του μενού.

Η ψαροταβένα Ζέφυρος, με πάνω από 75 χρόνια ζωής στο Μικρολίμανο, φημίζεται για την καλή ελληνική κουζίνα, τα ψάρια και τα θαλασσινά της. Οι φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες και τα σπαγγέτι και ριζότο θαλασσινών θα δημιουργήσουν ένα απολαυστικό γεύμα δίπλα στη θάλασσα.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας προσφορές αποκλειστικά για εσάς.

The post 5+1 ταβέρνες για φρέσκο ψάρι στον Πειραιά appeared first on Blog e-table.

Keywords
Αναζητήσεις
f??s?? ??????, tavernes ston peiraia
Τυχαία Θέματα