Ζήσε το Ολυμπιακός – Γιουβέντους στο Σπίτι της 24MEDIA με την COSMOTE TV

Ο φάση των Ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με μία σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού την οποία εσύ έχεις την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις παρέα με την COSMOTE TV στο Σπίτι της 24MEDIA μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη. Κι

επειδή είμαστε γνωστοί για την φιλοξενία μας, οι εκπλήξεις και όσα θα ζήσεις εκεί δεν σταματούν σε αυτό. Θα σου πούμε μόνο να έρθεις με το στομάχι άδειο και με όρεξη για ποδοσφαιρική κουβέντα.

Δεν θα μιλήσουμε μόνο για το Champions League φυσικά. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. H COSMOTE TV μέσα απ’ τα κανάλια COSMOTE SPORT προβάλλει κάθε εβδομάδα τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά αθλητικά events που σε καθηλώνουν μπροστά απ’ τον δέκτη της τηλεόρασης. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga είναι μόνο μερικές απ’ τις διοργανώσεις που μπορείς να δεις σε high definition ανάλυση μέσα απ’ την COSMOTE TV. Αυτές τις ποδοσφαιρικές συγκινήσεις θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κι εσύ σε αυτή την ενέργεια του Sport24.gr και της COSMOTE TV.

Για να παρακολουθήσεις μαζί μας τον αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους την Τρίτη 05/12, δήλωσε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα.

form

The post Ζήσε το Ολυμπιακός – Γιουβέντους στο Σπίτι της 24MEDIA με την COSMOTE TV appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα