Τζούρτζεβιτς: «Στο 4-4-2 είναι πιο εύκολο για εμένα»

Η είσοδος του Ούρος Τζούρτζεβιτς αποδείχθηκε καταλυτική για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση του ΕΑΚ Κέρκυρας, καθώς με ένα γκολ και μια ασίστ ο 23χρονος επιθετικός βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του ημιχρόνου και να φτάσουν στο νικηφόρο 3-1 κόντρα στους Φαίακες.

"Κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ να σκοράρω και το σημερινό γκολ

είναι πολύ σημαντικό για μένα. Για μένα σήμερα ήταν υπέροχο το συναίσθημα, σκόραρα έδωσα και την ασίστ στον Μάρκο Μάριν, είναι πολύ σημαντικό ότι βοήθησα την ομάδα μου.

Δεν ξέρω τι είπε ο προπονητής στην ανάπαυλα γιατί έκανα ζέσταμα, το γήπεδο ήταν πολύ βροχερό και βαρύ, το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Από εμένα ο κόουτς ζήτησε να προσπαθήσω να κρατήσω την μπάλα και να βυθίζομαι στην περιοχή και φυσικά αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία, να σκοράρω. Προτιμώ το σύστημα 4-4-2 γιατί είναι πιο εύκολο για μένα, καθώς έχω και άλλον ένα επιθετικό δίπλα μου.

Είναι ένα σύστημα που βοηθάει πολύ τους επιθετικούς. Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου, ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη και περιμένω την ευκαιρία μου, γιατί χρειάζεται πολύ υπομονή και να παίζω όπως έπαιξα σήμερα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν αλλά πλέον είμαστε εκεί που πρέπει, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να έχεις πρωτάθλημα και Ευρώπη γιατί υπάρχει κούραση, αλλά τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος φορ μετά την λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, που έστειλε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΣΙΣΕ: "ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ"

Ο Παπ Αμπού Σισέ από την πλευρά του τόνισε τα εξής μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Είναι ομαδική η δουλειά, δουλεύουμε πολύ στα στημένα, στα κόρνερ και στα φάουλ και είναι ομαδική η δουλειά που μας φέρνει εδώ. Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειπε λίγο και η τύχη, ενώ δεν είχαμε και την απαραίτητη συγκέντρωση γιατί είχαμε και το Champions League.

Τώρα η ομάδα δουλεύει και κάνει καλά τη δουλειά της και το αποτέλεσμα έρχεται. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε στην κορυφή, αλλά η θέση μας εξαρτάται από τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε έτσι και θα δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός για μένα, με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή, είναι σαν να με έχει αναδείξει και αισθάνομαι την ανάγκη να του το αφιερώνω κάθε φορά που σκοράρω".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαμανατόπουλος: Αυτό είναι το DNA… Καραπαπάς: "Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο" Καταιγίδα ανατροπής στο ΕΑΚ, 3-1 ο Ολυμπιακός την Κέρκυρα

The post Τζούρτζεβιτς: «Στο 4-4-2 είναι πιο εύκολο για εμένα» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα