Τον Ολυμπιακό περιμένει ο Τζούρτζεβιτς

Τρεις μέρες απέμειναν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει μανίκια για τα καλά με σκοπό να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Αυτή τη στιγμή ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ειναι η πιο προσιτή επιλογή. Ο Σέρβος περιμένει στο ακουστικό του την Παρτιζάν, έτσι ώστε να του στείλει μήνυμα “πήγαινε στην Ελλάδα”.

Δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο στα χέρια της η πρωταθλήτρια Σερβίας παρά τα όσα διέδιδε ότι έχει προτάσεις

από Ιταλία και Τουρκία. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης το παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που γνωρίζει ότι ενδιαφέρθηκε. Χθες (28/8) αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τους “ερυθρόλευκους” να έχουν υποχωρήσει και να μην ασχολούνται άλλο, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι ένα παιχνιδάκι τακτικής προκειμένου να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις της η Παρτιζάν.

Από εκεί και πέρα, για τους υπόλοιπους επιθετικούς στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Νιούκαστλ παρά τις διαψεύσεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι “καρακάξες” δείχνουν να μην υπολογίζουν τον 23χρονο Σέρβο επιθετικό, ο οποίος όμως έχει προτάσεις και από ομάδες της Ιταλίας.

Φημολογείται στο Νησί ότι η Νιούκαστλ για τον δανεισμό του παίκτη απαιτεί γύρω στα 4 εκ. ευρώ ενοίκιο, ενώ είναι ένα θέμα και τα χρήματα που θα ζητήσει ο Σέρβος (σ.σ. έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 3εκ. ευρώ).

Στην παρούσα φάση λοιπόν η πιο υπαρκτή περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Τζούρτζεβιτς, με έναν Ολυμπιακό να δουλεύει πάντως κάτω από άκρα μυστικότητα έναν βαρβάτο φορ. Υπομονή! Τρεις μέρες έμειναν…

The post Τον Ολυμπιακό περιμένει ο Τζούρτζεβιτς appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα