Σπανούλης: «Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Γιάννη Λαμπίρη, για το νέο ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον προ πενταετίας τελικό με την «ομάδα του στρατού», εξηγώντας πως ουδείς λογαριάζει όσα έγιναν στο ίδιο γήπεδο το 2012.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

"Έχουν περάσει πέντε χρόνια από εκείνη την όμορφη στιγμή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Τώρα

είναι ένα νέο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κι έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας", δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού πριν προσθέσει για τα καλά λόγια που είπαν οι αντίπαλοι για την ομάδα του: "Είναι όμορφο ν’ ακούς καλά λόγια. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης με όσα έχει πετύχει αλλά συγκεντρωνόμαστε στον στόχο μας και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση στο Final Four απέναντι στην ΤΣΣΚΑ".

Όσον αφορά το "κλειδί" που θα δώσει την πρόκριση εξήγησε πως "πιστεύω σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να μην κάνεις λάθη και να έχεις τον έλεγχο στα ριμπάουντ. Φυσικά σημαντικά ρόλο παίζουν και τα ποσοστά ευστοχίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τα πάμε καλά σε αυτούς τους τομείς", ενώ συνέχισε σχολιάζοντας την παρουσία των Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό πως "είναι οι δύο ηγέτες της ΤΣΣΚΑ και πρέπει να τους περιορίσουμε. Έχουμε ένα πλάνο που πρέπει ν” ακολουθήσουμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό".

Τέλος, για τον αν υπάρχει πίεση και άγχος για τον τον ημιτελικό: "Αυτό θα φανεί στο γήπεδο…".

The post Σπανούλης: «Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα