Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θανάση Μπέμπη

Πλήθος κόσμου είπε το δικό του «αντίο» στον Θανάση Μπέμπη, συνοδεύοντας τον στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Πέμπτης (27/7), στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, που δύο ημέρες νωρίτερα είχε αφιερώσει στον εκλιπόντα -και έναν από τους πραγματικούς θρύλους της ιστορίας των Πειραιωτών- τη νίκη στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν.

Στεφάνι έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,

Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης. Στεφάνι κατέθεσε η Ερασιτεχνική αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σάββας Θεοδωρίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Ηλίας Υφαντής, Ανδρέας Μπονόβας, Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Δαρίβας, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Γιώργος Κοκολάκης, Γιώργος Βαΐτσης, Κυριάκος Καραταΐδης, Χρήστος Καλτσάς, Χρήστος Αρβανίτης και πολλοί ακόμη βετεράνοι του Ολυμπιακού ήταν εκεί, όπως επίσης οι Τάκης Λεμονής, Φρανσουά Μοδεστό, ο κόουτς του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, η Λόλα Νταϊφά και πολλοί άλλοι.

Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος και Κώστας Νεστορίδης έδωσαν επίσης το παρών και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Ιδιαίτερα δυνατό στιγμιότυπο το τετ-α-τετ που είχαν Μπέσνικ Χάσι και Τάκης Λεμονής, μαζί με τον Φρανσουά Μοδεστό και τον Κώστα Καραπαπά.

Δείτε φωτογραφίες:

Photo credits: EUROKINISSI

The post Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θανάση Μπέμπη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα