Παπαπέτρου: «Παίζουμε δίχως αύριο την κάθε φάση»

Ο Ολυμπιακός έκανε μία μεγάλη ανατροπή, επέστρεψε από το -10 στην 4η περίοδο του τρίτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League και πήρε τη νίκη με 64-62, κάνοντας το 2-1 στην σειρά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24Radio 103,3, δηλώνοντας τα εξής:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού:

“Σίγουρα, μας κάνει χαρούμενους το ότι μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να προηγηθούμε με 2-1”.

Για τη διαιτησία: “Ο κόσμος βλέπει, ο κόσμος κρίνει, εμείς παίζουμε μέσα στο παιχνίδι και νιώθουμε αλλιώς τα πράγματα. Αλλιώς είναι από την κάμερα, πιο ξεκάθαρα νομίζω και ο διαιτητής καλείται να πάρει μια απόφαση εκείνη την ώρα, δεν βλέπει 10 ριπλέι. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία”.

Για τη διαφορά που κάλυψαν οι “ερυθρόλευκοι” στο τελευταίο πεντάλεπτο: “Ήμασταν 10 πόντους πίσω, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα από τα πολλά ματς που έχουμε γυρίσει. Βγάλαμε όλοι καρδιά, παίζουμε δίχως αύριο την κάθε φάση, μέχρι το τελευταίο μπάζερ, είναι τελικοί”.

Για την κούραση: “Δεν υπάρχει κούραση. Η κούραση είναι για μετά τους τελικούς. Σίγουρα δεν θα μπορούμε να περπατήσουμε ορισμένες μέρες, αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα”.

Για το τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ: “Πάμε να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε κάθε φορά και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πολύ καλά, στην έδρα του, με τον κόσμο του”.

The post Παπαπέτρου: «Παίζουμε δίχως αύριο την κάθε φάση» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα