Πανέτοιμος για πρόκριση ο Θρύλος

Με πρωινή προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΣΦΠ για την αποψινή αναμέτρηση με την Ινεγκόλ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 19:30 (Cosmotesport6HD) την τουρκική ομάδα στον επαναληπτικό της νίκης με 3-0 σετ και χρειάζονται δύο σετ για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Ο

προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Την ερυθρόλευκη αποστολή για το παιχνίδι με την Ινεγκόλ αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

*Στην αναμέτρηση με την Ινεγκόλ, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 18:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

The post Πανέτοιμος για πρόκριση ο Θρύλος appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα