Όταν η ΑΕΚ έβαλε γκολ αλά … Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό του Σαργκάνη

Η ΑΕΚ επικράτησε της Κέρκυρας με 3-1 και αν ο Παναγιώτης Κονέ δεν σκόραρε με τη… φωτοβολίδα στο 38′, το highlight της αναμέτρησης αναμφισβήτητα θα ήταν το "τελείωμα" του γκολκίπερ, Νίκου Γιαννακόπουλου στην εστία του.

Ο άτυχος τερματοφύλακας των Φαιάκων απέκρουσε την κεφαλιά του Λάζαρου στο 13′ (τελικά αυτός ο αριθμός φέρνει γρουσουζιά), αλλά στη συνέχεια η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού έκανε δύο-τρεις "βόλτες" ακούμπησε στο… τακουνάκι του και κατέληξε στα δίχτυα! Αυτογκόλ απ’ τα λίγα…

Ακόμη

και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε παρά να γελάσει με την ατυχία του. Στην ΑΕΚ πάντως, τέτοιο γκολ δεν είδαν και δεν σκόραραν για πρώτη φορά!

Ήταν η 5η αγωνιστική της σεζόν 1982-1983 (7/11/82) με την Ένωση να φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Τελικό σκορ στο φαληρικό γήπεδο 1-1 με την φιλοξενούμενη ΑΕΚ να σκοράρει πρώτη χάρη σ’ ένα πανομοιότυπο γκολ μ’ αυτό στο Δευτεριάτικο ματς με την Κέρκυρα.

Στο 28′ ο Θωμάς Μαύρος έκανε την κούρσα προς την "ερυθρόλευκη" εστία, έπεσε, ο διαιτητής έδειξε "παίζεται" και η μπάλα κατέληξε στον Βλάχο. Ο δεύτερος, τη στιγμή που η κάμερα είχε… κολλήσει στον πεσμένο Μαύρο, σέντραρε και στην αναταραχή πάνω ο Ράντονιτς πήρε το ριμπάουντ με τον Σαργκάνη να την παθαίνει ίδια με τον Γιαννακόπουλο! Αυτά έχει το επάγγελμα του τερματοφύλακα.

Για την ιστορία το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης σεζόν είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός με 50 βαθμούς σε 34 αγώνες.

Δείτε το VIDEO από το 2:05:

SARGK

The post Όταν η ΑΕΚ έβαλε γκολ αλά … Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό του Σαργκάνη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα