Όλα ξεκαθαρίζουν μετά το ραντεβού των Αγγελόπουλων με Σφαιρόπουλο

Στο Sport24.gr σας αναλύσαμε τα δεδομένα με τα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά στο μεγάλο λιμάνι δεν έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις για την διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν, αλλά και το ποιοι θα αποχωρήσουν από το μεγάλο λιμάνι.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν ύστερα από την συνάντηση που θα έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού,

Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά το ραντεβού τους, θα προχωρήσει και ο σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία για ανανέωση των συμβολαίων των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη. Με αυτούς τους δύο παίκτες θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα ραντεβού. Η διοίκηση θα δώσει προτεραιότητα σε εκείνους, καθώς αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να κρατήσουν στον Ολυμπιακό δύο από τα βασικά μέλη του γηγενή κορμού των "ερυθρολεύκων", στον οποίο ποντάρουν και έχουν επενδύσει, τα οποία έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Το πρώτο ραντεβού θα είναι με τον Γιώργο Πρίντεζη και το δεύτερο με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ, όπως έχει τονίσει, θέλει όχι μόνο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και ολοκληρώσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό (ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Μπαρτσελόνα), αλλά ξεκάθαρη προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στον Πειραιά. Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον για εκείνον από Παναθηναϊκό, Εφές και Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτο του μέλημα είναι να μιλήσει με τους "ερυθρόλευκους", καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την Δευτέρα (12/6), έχει προγραμματίσει δείπνο για τους παίκτες, τους προπονητές και το σταφ των Πειραιωτών, με τους "ερυθρόλευκους" να λένε το δικό τους "αντίο" για την φετινή σεζόν. Ακολούθως, άπαντες, είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με κάποιους από τους ξένους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

The post Όλα ξεκαθαρίζουν μετά το ραντεβού των Αγγελόπουλων με Σφαιρόπουλο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα