Όλα ανοικτά για Οφόε

Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι με τον Οτζίτζα Οφόε και με το μέλλον του στην ομάδα. Πιστεύουν ότι όσο θα περνούν οι μέρες θα βγάλει από το μυαλό του τις όποιες… κακές σκέψεις είχε το τελευταίο δίμηνο αναφορικά με την επόμενη μέρα του στο Λιμάνι.

Έχουν μιλήσει μαζί του και θα ξαναμιλήσουν. Του έχουν εξηγήσει ότι ήδη έχουν κάνει πολλά πράγματα για να νιώθει ασφαλής εκείνος και η οικογένειά του στην Ελλάδα. Κυρίως όμως

του έχουν τονίσει ότι δεν θέλουν να τον χάσουν τον Γενάρη, γιατί τον θεωρούν παίκτη – κλειδί για την ομάδα τους.

Ο Οφόε γύρισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, αλλά αυτό αρκεί για να βάλει κάποιος το χέρι του στη φωτιά ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό; Προφανώς και εξαρτάται από πολλά η παραμονή του στους “ερυθρόλευκους”, με πρώτο και κυριότερο το οικονομικό. Αν έρθει μία πρόταση γύρω στα 5 εκατομμύρια και πιέσει ο Βέλγος να φύγει, τότε θα μοιάζει σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στην Ελλάδα.

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΧΑΦ

Στο Βέλγιο εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι δύσκολα θα μείνει και θα πρέπει να παραθέτουμε στο ρεπορτάζ όλες τις πλευρές. Μην ξεχνάμε ότι στην πατρίδα του είχαν αρχίσει τα… όργανα γύρω στις αρχές Νοεμβρίου. Από εκεί έρχονταν οι πληροφορίες ότι η οικογένεια του Οφόε τον πιέζει να φύγουν από την Ελλάδα και τελικά οι πληροφορίες αποδείχθηκαν 100% έγκυρες.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ φέρεται να έχει ατονίσει. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη κινηθεί για άλλον χαφ. Ωστόσο, υπάρχει και η Πόρτο δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της και ετοιμάζεται για νέα βελτιωμένη πρόταση από την αρχική των 2,5εκ. ευρώ που είχε κάνει.

Δεν είναι όμως μόνο η Πόρτο. Φημολογείται ότι ο μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό έχει και κάτι άλλο στα… σκαριά. Τις επόμενες μέρες που αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να μιλήσει για το θέμα του Οφόε, θα έχει και άλλη μία πρόταση στα χέρια του.

Οπότε, ας κρατάμε μικρό καλάθι στην υπόθεση του Βέλγου, γιατί δεν είναι τόσο απλή όσο παρουσιάζεται. Και επειδή παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον η ψυχολογική κατάσταση με την οποία γύρισε από την επταήμερη άδεια, αυτό που μάθαμε είναι ότι εξακολουθεί να μην θυμίζει τον Οτζίτζα που είχαν γνωρίσει οι συμπαίκτες του εώς και τη διάρρηξη του σπιτιού του. Εξακολουθεί να μην είναι και τόσο στα “πάνω” του…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ

Εν κατακλείδι, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον διατηρήσουμε στο ρόστερ του και η πρόθεσή του να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Είναι διατεθειμένος να αρνηθεί και προτάσεις που θα φτάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ για να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει.

Ακούγεται επίσης ότι όταν θα έρθει ο Ενροτό στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει κουβέντα ακόμα και για νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους. Οφείλουμε ωστόσο να μην πετάξουμε στα σκουπίδια όσα λέγονται στο Βέλγιο, εκεί όπου αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά οι τάσεις φυγής του Οφόε.

Κι όσο επιμένουν στην πατρίδα του ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει, αναπόφευκτα το θέμα του 28χρονου άσου θα παραμένει ανοικτό, γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

The post Όλα ανοικτά για Οφόε appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα