«Νέες επαφές Λάτσιο-Ολυμπιακού για Τζόρτζεβιτς»

Την περίπτωση του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς επαναφέρει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό δημοσίευμα του «tuttomercatoweb.com«. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, την Τετάρτη (05/07) άνοιξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και του μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού, Αλεσάντρο Λούτσι.

Μάλιστα, οι Ιταλοί το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, αφού υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο επιθετικός της Λάτσιο να ταξιδέψει για την Ελλάδα

μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απ’ την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τονίζουν πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην υπόθεση του Μεχντί Καρσελά, ενώ μόλις σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νιγηριανού στράικερ, Εμάνουελ Εμενίκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επόμενος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η μεταγραφή ενός χαφ κι όχι κάποιου ποδοσφαιριστή για την επίθεση, αν και ο Μπέσνικ Χάσι έχει εκφράσει την επιθυμία του για ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ύστερα κι απ’ το "κόψιμο" του Νίκου Βέργου απ’ την αποστολή της ομάδας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

The post «Νέες επαφές Λάτσιο-Ολυμπιακού για Τζόρτζεβιτς» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα