«Κάτι που ενοχλεί και δε δείχνει σεβασμό…»

Ο Θρύλος έκανε το «11Χ11» στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 13-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας και περιμένει τη «μάχη» του Σαββάτου (13/1, 20:30) με το Αννόβερο για την 6η αγωνιστική του Champions League.

O προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στο osfp.gr αναφέρθηκε στη διαιτησία, την κοινή προετοιμασία με Ντιναμό Μόσχας αλλά και στο ματς που ακολουθεί με τη γερμανική ομάδα:

«Το ζητούμενο σήμερα ήταν να

κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας από αύριο πάλι, για τις δύο ημέρες που μένουν μέχρι το Αννόβερο. Σίγουρα έχουμε συνηθίσει τους φίλους μας να δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και να κερδίζουμε με πολλά γκολ κάθε ομάδα. Σήμερα δεν συνέβη αυτό και υπάρχουν πολύ λόγοι.

Κάνουμε μια σκληρή προετοιμασία όλη την εβδομάδα, ήταν η Ντιναμό Μόσχας εδώ και χθες το βράδυ παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με πολύ καλή απόδοση. Δεν υπάρχει λόγος να πιεζόμαστε τόσο πολύ σε ένα παιχνίδι όταν στόχος μας είναι οι επόμενες δυο ημέρες.

Παρ’ όλα αυτά ο εγωισμός όλων και ο δικός μας και των αθλητών δεν… επιτρέπει κάποιες αποφάσεις άπειρων διαιτητών οι οποίες ήταν και σήμερα σε δικό μας παιχνίδι. Είναι κάτι που μας ενοχλεί και δεν δείχνει σεβασμό στους πολύ καλούς αθλητές που έχουμε η αντιμετώπιση αυτή.

Ωστόσο συνεχίζουμε δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα. Το Σάββατο οφείλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και να έχουμε το συνήθες πρόσωπο στην έδρα μας για να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Δερβίσης υπογράμμισε: «Συνεχίσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Γλυφάδα και επόμενος μας στόχος είναι η αναμέτρηση με το Αννόβερο. Για αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να βρεθούμε το Σάββατο 100% έτοιμοι».

The post «Κάτι που ενοχλεί και δε δείχνει σεβασμό…» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα