«Επιστρέφει στην Αργεντινή ο Πελεγκρίνο»

Αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού ή έτσι τουλάχιστον φαινόταν μέσα από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την απάντηση του το αργότερο μέχρι την Τρίτη (30/5).

Κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, αν πράγματι ισχύουν όσα υποστηρίζει η Marca σε ρεπορτάζ της το βράδυ της Κυριακής (28/5). Ο λόγος για τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, που σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες, αποφάσισε να

επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε μεν αποφασίσει να μην συνεχίσει στην Αλαβές, αλλά όχι και σε ποιον πάγκο θα κάτσει τη νέα σεζόν. Αυτό που υποστηρίζει η Marca είναι ότι ο Αργεντίνος τεχνικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του, απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει για προσωπικούς λόγους που πάντως παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει τον Πελεγκρίνο και να στρέψει το ενδιαφέρον του στις υπόλοιπες διαθέσιμες λύσεις σχετικά με τον πάγκο του.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (28/05) Στην Αθήνα ο Κρίστιανσεν, είδε τα ματς των playoffs "Δύο εκατ. ευρώ δίνει η Λεγκανές για Σιόβα"

The post «Επιστρέφει στην Αργεντινή ο Πελεγκρίνο» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα