Επίσκεψη του Ολυμπιακού σε γηροκομείο στη Ρόδο

Το «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» της Ρόδου επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (11/7) αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού μαζί με τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών, Βασίλη Νάνο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών στο Γηροκομείο και εν συνεχεία συνομίλησαν με τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, ο αριθμός των οποίων

φτάνει τους 28.

Το έργο των Σχολών του Ολυμπιακού είναι πολύπλευρο, έχοντας πάντα κοινωνικές προεκτάσεις.

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Στο Ρέθυμνο προκειμένου να αξιολογήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο επικεφαλής scouting της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρακολουθήσει το διήμερο 11-12/7 δοκιμαζόμενους ποδοσφαιριστές ηλικίας 15 ετών, οι οποίοι συμμετέχουν στα Trials της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.

Ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει να δοκιμάζει νέα παιδιά, με στόχο την ένταξη τους στα Τμήματα Υποδομών του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Δίκτυο του Ολυμπιακού υπάρχουν τρεις Σχολές στην Κύπρο αφού εκτός από το Ρέθυμνο, λειτουργούν Σχολές στα Χανιά και στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στα προκριματικά! Το πάρε – δώσε των ομάδων της Super League (10/7) Σε καλό δρόμο και του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

The post Επίσκεψη του Ολυμπιακού σε γηροκομείο στη Ρόδο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα