Διπλό μήνυμα Καραπαπά για το διπλό και το 4-1

Ο Παναιτωλικός έβαλε… ζόρια στην ομάδα του Τάκη Λεμονή στο Αγρίνιο, όμως η ποιότητα των Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Οφόε έφερε το εύκολο διπλό με 4-1. Το παιχνίδι έβγαλε και εντάσεις, με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν σαν… γροθιά στον πάγκο το τέρμα του Φορτούνη, ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος το πάθος του Οφόε παραλίγο να… τινάξει στον αέρα το παιχνίδι.

Αυτό το πάθος είναι που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς, όπως είχε πει άλλωστε

και για το περιστατικό με τον… θυμωμένο Τζούρτζεβιτς, κάτι που ξεκαθάρισε και πάλι στο λογαριασμό του στο Instagram. Με μία διαφορά όμως…

"Επιστρέφουμε νικητές, οικογένεια, μια γροθιά… ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… (και με το λατρεμένο μας σκορ…)" ήταν η ατάκα του.

Και για όσους έχουν… κοντή μνήμη, αυτό το 4-1 είναι το σκορ με το οποίο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό το 2001 στην Λεωφόρο στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδας. Χαρακτηριστικός ο πανηγυρισμός με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να δείχνουν το πίσω μέρος της φανέλας τους, ως απάντηση στον Νίκο Λυμπερόπουλο που έκανε το ίδιο ΟΑΚΑ.

Το μήνυμα του Καραπαπά στο Instagram

Επιστρέφουμε νικητές, οικογένεια, μια γροθιά… ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… (και με το λατρεμένο μας σκορ…)#olympiacos #gate7 #werulethisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Karapapas (@karapapas) στις Δεκ 9, 2017, 12:26μμ PST

Η φωτογραφία από τον γνωστό πλέον πανηγυρισμό στην Λεωφόρο.

Γ.

The post Διπλό μήνυμα Καραπαπά για το διπλό και το 4-1 appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα