Δεν απέφυγε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού στο δρόμο για την είσοδο – επιστροφή στους ομίλους του Champions League περνάει και από το Βελιγράδι. Η Παρτιζάν δεν έπεσε στην παγίδα, υπερασπίστηκε το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μπουντούτσνοστ και φεύγοντας με το 0-0 από την Ποντγκόριτσα έγινε η αντίπαλος των πρωταθλητών στο επόμενο σταύρωμα.

Ίσως η ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά, αν στο 35′ ο Βλαϊσάβλιεβιτς

είχε βρει εστία και όχι το δοκάρι του Κλιάιτς. Το 1-0 σ’ εκείνο το σημείο θα διαφοροποιούσε σίγουρα τη συνέχεια. Δεν έγινε, η Παρτιζάν είχε δικό της δοκάρι στο 43′, μετά από προσπάθεια του Όστοιτς, και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Παρτιζάν: Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Κόσοβιτς, Έβερτον, Γιάνκοβιτς (82′ Μιχαΐλοβιτς), Λεονάρντο (88′ Πάντιτς), Τζουρίτσκοβιτς (91′ Ίλιτς), Τζούρτζεβιτς

Στα πλέι οφ προκρίθηκαν επίσης η Ριέκα (Κροατία), η Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), η Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), η Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία), η Αστάνα (Καζακστάν) και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)

The post Δεν απέφυγε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα