Χάνει τον Ριστόβσκι η Ριέκα

Με δύο ισοπαλίες κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, η Ριέκα μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τα play-offs του Champions League, καθώς το 1-1 της Αυστρίας ακολούθησε το 0-0 στη ρεβάνς.

Οι Κροάτες παράλληλα εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στη διάρκεια του χειμώνα, καθώς ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουν κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παίξουν στους ομίλους του Europa League.

Μετά

τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα, η Ριέκα αναμένεται να παραταχθεί στα ματς με τους Πειραιώτες έχοντας μια σημαντική απώλεια. Ο Στέφαν Ριστόβσκι είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας.

"Ναι είναι αλήθεια, ο Ριστόβσκι αποχωρεί και θα είναι επίσημο όταν διευθετηθούν τα σχετικά έγγραφα. Ο παίκτης με τον ατζέντη του από τη μια και η Σπόρτινγκ από την άλλη, επέμεναν να γίνει άμεσα η μεταγραφή.

Τους προσφέραμε ακόμη και έναν οικονομικό συμβιβασμό για να τον έχουμε στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν συμφώνησαν", αποκάλυψε ο Νταμίρ Μίσκοβιτς σχετικά με την επικείμενη πώληση του Σκοπιανου δεξιού μπακ στους Πορτογάλους.

Ο 25χρονος διεθνής μπακ μεταγράφηκε στην Ριέκα προ διετίας (από την Σπέτσια) και πρόλαβε να πραγματοποιήσει 86 εμφανίσεις με απολογισμό 2 γκολ και 16 ασίστ, φορώντας τη φανέλα της κροατικής ομάδας. Στα 4 ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος για τα προκριματικά του Champions League, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε τρεις ασίστ.

Η Ριέκα ενδέχεται να ενισχυθεί με δύο παίκτες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Photo credits: (AP Photo/Boris Grdanoski)

The post Χάνει τον Ριστόβσκι η Ριέκα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα