Ανανεώνει με Βιγιαρεάλ ο Εσκριμπά

Μεταξύ των ονομάτων που βρέθηκαν στη λίστα του Ολυμπιακού ως υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας ήταν κι αυτό του τεχνικού της Βιγιαρεάλ, Φραν Εσκριμπά. Ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε τα «κίτρινα υποβρύχια» το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα απ’ την αιφνίδια παραίτηση του Μαρθελίνο, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Παρότι αναγκάστηκε να διαχειριστεί ένα υλικό που δεν ήταν δικό του, τα πήγε εξαιρετικά,

οδηγώντας την ισπανική ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω απ’ την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της La Liga.

Γι’ αυτό το λόγο, ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ αποκάλυψε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, πως ο Ισπανός θα συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν, αφού οι διοικούντες την ισπανική ομάδα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ την προσφορά του.

"Θα συνεχίσει στον πάγκο μας και την επόμενη περίοδο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την τελική συμφωνία, αλλά ναι θα συνεχίσει", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση.

Ο Ρόιγκ στο ραδιόφωνο

El presidente Fernando Roig visita la ‘bodeguillas’ de @OndaCero_es y @cope_es en las fiestas de Sant Pasqual. pic.twitter.com/uUCvEJc4Bp

— Villarreal CF (@VillarrealCF) May 16, 2017

Photo Credits: Twitter Villareal

The post Ανανεώνει με Βιγιαρεάλ ο Εσκριμπά appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα