Mετά τον Ρομαό, ακολουθεί ο Ομάρ

Εδώ και μέρες είχε ξεκινήσει μία κουβέντα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρομαό για την ανανεώση της συνεργασίας των δύο πλευρών εώς το καλοκαίρι του 2020 (με συμβόλαιο 1+1). Άλλωστε δεν ήταν τυχαίες κάποιες κινήσεις από πλευράς διοίκησης, όπως για παράδειγμα να βάλουν τον Αφρικανό στην πεντάδα των αρχηγών.

Ο Ρομαό λοιπόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” για να ανανεωθεί η

συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια και πλέον αυτό που απομένει είναι το τυπικό.

Έχει και συνέχεια όμως το κομμάτι των ανανεώσεων. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό συζητήσεις και με την πλευρά του Ελαμπντελαουί για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών επίσης εώς το 2020. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μετά τον Ρομαό, σειρά θα πάρει και ο Νορβηγός, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Είναι κάτι που το επιθυμούν τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση. Οπότε, σύντομα θα έχουμε νέα.

Όπως νέα αναμένεται να έχουμε και για τον Μπεν, το συμβόλαιο του οποίου επίσης εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, η σχέση του Αφρικανού με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική και θα πρέπει να θεωρήσουμε ήδη δεδομένο ότι ο Μπεν θα ανανεώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

The post Mετά τον Ρομαό, ακολουθεί ο Ομάρ appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα