Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας έφερε τα χειρότερα μνημόνια και διευκόλυνε την διαπλοκή

Για νεοδιαπλοκή κατηγόρησε την απελθούσα κυβέρνηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ τόνισε ότι η ίδια, αντίθετα από κάποιους άλλους, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την προάσπιση του δημόσιου χρήματος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής, η κυβέρνηση όχι μόνο έφερε «χειρότερα μνημόνια, αλλά σύναψε συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις».

«Είναι
ξεκάθαρο ότι υπάρχουν στη πολιτική ζωή πρόσωπα και πολιτικοί αρχηγοί που προφανώς αισθάνονται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα είπαν και άλλα έκαναν, γιατί είπαν δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα και επειδή είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τα βρήκαν και την διευκόλυναν μάλιστα. Όχι μόνο δεν διαφύλαξαν την προστασία του δημόσιου χρήματος, αλλά έκαναν ακριβώς το αντίθετο συμπεριλαμβανομένης και της σύναψης συμβάσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων, για τις οποίες δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις», δήλωσε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα