Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Για νέα εντάλματα σύλληψης αποφασίζει η Ανακρίτρια

ΓΑΔΑ

Έναν νέον όγκο δεδομένων με στοιχεία για άτομα, τα οποία όχι μόνο συνομίλησαν, αλλά συνευρέθηκαν με τη 12χρονη στον Κολωνό, έχει πλέον στα χέρια της η 33η Τακτική Ανακρίτρια, που έχει αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ήδη έχουν διαβιβάσει στη δικαστική λειτουργού όσα στοιχεία έχουν προκύψει και από τη διερεύνηση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και από την έρευνά τους και είναι αρκετοί αξιωματικοί στο κτήριο τής Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής,

που πιστεύουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η ανακρίτρια θα εκδώσει νέα εντάλματα σύλληψης, βασιζόμενη σε αυτά τα νέα δεδομένα.

Σημαντικό ρόλο -όπως υπογραμμίζουν έμπειροι αξιωματικοί στη HuffPost- θα παίξει ακόμα μία συμπληρωματική κατάθεση τής ανήλικης, η οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει φωτογραφίες ανδρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήδη έχουν στοιχεία ότι τρεις από εκείνους που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ συναντήθηκαν μαζί της και δεν είχαν μία απλή συνομιλία, όπως υποστήριξαν στην κατάθεσή τους.

Παρ’όλα αυτά οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς ακόμα δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα για τον οίκο ανοχής, στον οποίο η ανήλικη κατέθεσε ότι πήγε πέντε φορές, ενώ δεν έχει διερευνηθεί ακόμα το κινητό τηλέφωνο τής μητέρας της.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤ. Θεοδωρικάκος: Τα ονόματα των εμπλεκόμενων στον βιασμό της 12χρονης θα δουν το φως της δημοσιότηταςΕβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση της 12χρονης. Έρχεται νόμος για προστασία των παιδιώνΚολωνός: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως τρία άτομα, φέρονται να συνομίλησαν με τη 12χρονη
Keywords
Τυχαία Θέματα