Υποστηρικτές του Σώρρα στην Αρχαία Ολυμπία επιδίδονται σε όρκους προς τον Δία και τους άλλους θεούς του Ολύμπου

Αιφνιδιάστηκαν όσοι έτυχε να περνούν το μεσημέρι του Σαββάτου από το Αρχαίο Στάδιο στην Αρχαία Ολυμπία. Είδαν γύρω στα 300 άτομα να έχουν μπει στον χώρο του σταδίου, άγνωστο πως, και να επιδίδονται σε όρκους και άλλα δρώμενα προς τον Δία και τους άλλους θεούς του Ολύμπου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «patrisnews.com», οι άνθρωποι που προσεύχονταν ήταν υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα, του γνωστού «ευεργέτη» που διατείνεται ότι μπορεί να ...σώσει
τη χώρα από το δυσβάστακτο χρέος!

Tο Σάββατο, ο Αρτέμης Σώρρας, ξαναχτύπησε! Εμφανίστηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα... 600 δισ. ευρώ! Όσα χρήματα δηλαδή, έλεγε και στο παρελθόν ότι είχε για να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα