Ξέρεις από HDR; Ξέρεις από OLED TV

Επειδή πατάς το κουμπί για να ανοίξει η τελευταίας κυκλοφορίας τηλεόρασή σου, δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις ποιο είναι και το μέλλον της τηλεόρασης.

Μπορεί στην δεκαετία του '70 μία έγχρωμη τηλεόραση να ήταν αρκετή για να θεωρηθεί σύγχρονη, αλλά καθώς πλησιάζει το 2017, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά.

Για παράδειγμα, γνωρίζεις τι σημαίνει HDR; Αν όχι, διάβασε με προσοχή αυτά που ακολουθούν γιατί δεν είναι εποχές για να μένεις
πίσω και να σε πιάσει κανείς αδιάβαστο.

Ξεκινάμε από τα πολύ βασικά! HDR σημαίνει High Dynamic Range και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών καθώς έχει ως αποτέλεσμα την πραγματικά ποιοτική και ρεαλιστική τηλεοπτική εικόνα. Τι σημαίνει αυτό; Αληθινά χρώματα, καλύτερο εύρος αντίθεσης και φωτεινούς τόνους τέτοιους ώστε να μπορείς, για παράδειγμα, να δεις πεντακάθαρα τη λάμψη του ήλιου πάνω σ’ ένα αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια, τέλος στην ξεθωριασμένη εικόνα, τα χρώματα θα είναι ζωντανά και φωτεινά και θα μπορείς να διακρίνεις καλύτερα τους διαφορετικούς τόνους.

Η ανάλυση 4Κ, τώρα, σημαίνει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με μια τηλεόραση HD για μια πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Τώρα που γνωρίζεις τι είναι HDR και 4Κ ανάλυση θα πρέπει να μάθεις και που μπορείς να απολαύσεις αυτά τα χαρακτηριστικά. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις δεν θα τα βρεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Η τεχνολογία του μέλλοντος δεν μπορεί να θέλει τίποτα λιγότερο από τη συσκευή του μέλλοντος για να «ξεδιπλώσει» όλο της το μεγαλείο.

Για να μιλήσουμε και σοβαρά, μία τηλεόραση τεχνολογίας OLED είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Και αυτό γιατί οι οθόνες OLED μπορούν να αναπαράγουν απόλυτο μαύρο χρώμα, κάνοντας τα φωτεινά χρώματα του HDR ακόμα πιο εντυπωσιακά. Οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης. Τέλος, οι HDR OLED τηλεοράσεις σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις περιεχόμενο HDR και μέσω streaming, αλλά και από εξωτερικές πηγές.

Κάτι θα ξέρουν τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί παραγωγοί που παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερες ταινίες και σειρές σε HDR.

Τι; Ακόμα κάθεσαι; Πήγαινε να δεις μια LG OLED TV με HDR από κοντά! Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα