"Ξάπλωσε" παλαιστή του WWE ο Ρούνεϊ επειδή τον προσέβαλε!

Σε αγώνα WWE παρευρέθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τον 6χρονο γιο του, Κάι, καθώς και τους πρώην συμπαίκτες του, Ράιαν Γκιγκς και Ντάρεν Φλέτσερ. Αλλά τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον παλαιστή, Γουέιντ Μπάρετ, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και άσκησε δριμεία κριτική στον Άγγλο:

"Σε αυτό το ρινγκ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο λυπάμαι για τον γιο σου που πρέπει να κάθεται να βλέπει τον πατέρα του να αποτυγχάνει. Επειδή η αλήθεια είναι πως αυτό γίνεται
κάθε φορά που πατάς στο γήπεδο", τα λόγια του.

Ο Ρούνεϊ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον ύψους 2 μέτρων και 112 κιλών και με ένα χαστούκι τον "ξάπλωσε" στο πάτωμα.

King @WadeBarrett just got slapped by @ManUTD's star striker @WayneRooney!! #RAWUK @PremierLeague pic.twitter.com/PQL25Vtr7L

WWE (@WWE) November 10, 2015

Λίγη ώρα αργότερα ο Μπάρετ έγραψε στο twitter του: "Κατευθύνομαι στο Ολντ Τράφορντ, ελπίζω ο Ρούνεϊ να έχει τα κότσια να με συναντήσει εκεί".

I'm heading to Old Trafford early tomorrow morning. I hope @WayneRooney has the guts to meet me there. @ManUtd @WWE https://t.co/AkYs7LedXK

— Stu Bennett (@WadeBarrett) November 10, 2015

Όπως γίνεται φυσικά εύκολα αντιληπτό, το σκηνικό ήταν φτιαχτό, όμως το απόλαυσαν τόσο οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, όσο και ο γιος του Ρούνεϊ. Άλλωστε εδώ που τα λέμε ο Άγγλος τα πάει καλά με τις μπουνιές αν κρίνουμε από τον γνωστό του πανηγυρισμό:

ΠΗΓΗ: contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα