Βρώμικο ποδόσφαιρο: Πως έγινε η μαφιόζικη επίθεση κατά του δικηγόρου, μετρ των αθλητικών υποθέσεων

Απόλυτα οργανωμένο ήταν το σχέδιο επίθεσης κατά του γνωστού δικηγόρου αθλητικών υποθέσεων που δέχθηκε τρεις σφαίρες στα πόδια το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δύο ένοπλοι κρανοφόροι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον παρακολουθούσαν από νωρίς το απόγευμα όταν ο δικηγόρος βρισκόταν στο γήπεδο όπου παρακολουθούσε αγώνα της ομάδας της Καλλιθέας για το Football League. Όταν έφτασε με το σκούτερ του στην οδό Οδυσσέως, όπου βρίσκεται το γραφείο και το σπίτι του, του
έκλεισαν το δρόμο και τον ακινητοποίησαν. Τότε, άρχισαν να του μιλάνε σε απειλητικό ύφος.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν δράστες και θύμα να λογομαχούν λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Στη συνέχεια, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον πυροβολούν στα πόδια.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας κάνουν λόγο για επίθεση-μήνυμα και εκτιμούν ότι οι δράστες ανήκουν στον κύκλο επαφών κάποιας «βρώμικης» ομάδας στο χώρο του ποδοσφαίρου που είχε αντίρροπα συμφέροντα με τον δικηγόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι και ένας από τους συνηγόρους ατόμου που βρίσκεται στη φυλακή για την πολύκροτη υπόθεση του Noor One.

Ποιος είναι ο δικηγόρος

Περιζήτητος δικηγόρος ομάδων της Super League αλλά και πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο.

Σε αυτό προσέφευγαν πρόεδροι ΠΑΕ και γνωστοί ποδοσφαιριστές για να διευθετήσουν δικαστικές τους υποθέσεις, καθώς θεωρείται ο… μετρ του αθλητικού δικαίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν στημένους αγώνες αλλά και θέματα που αφορούν δικαστικές εκκρεμότητες ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και αθλητικούς συλλόγους.

Στο παρελθόν έγινε κουμπάρος με γνωστό αθλητικό παράγοντα με τον οποίο στη συνέχεια διαπληκτίστηκε και χάλασε τις σχέσεις του και έκτοτε παραμένουν εχθροί. Ο δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων έχει κερδίσει αρκετές δικαστικές μάχες, ενώ έγινε γνωστός στον αθλητικό κόσμο από τότε που το όνομά του ενεπλάκη στο μεγάλο θέμα της «παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2002. Τότε εμφανιζόταν στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της δικογραφίας της υπόθεσης να έχει συνομιλίες με τον διαιτητή Σπάθα, χωρίς όμως να αποδειχθεί ποτέ κάτι εναντίον του.

Τα χρόνια που ακολούθησαν βρέθηκε στο πλευρό ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι τον είχαν δίπλα τους για τις… δύσκολες δικαστικές μάχες. Δεν είναι λίγες οι φορές που για το χειρισμό των υποθέσεων που αναλάμβανε δέχτηκε επιθέσεις από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αντίπαλη πλευρά από εκείνον που υπερασπιζόταν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα