Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου Airbus της Germanwings

Λίγες μέρες μετά τη πτώση του αεροσκάφους της Germanwings στις Άλπεις, βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους, όπως ανέφερε πριν λίγο ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Brice Robin.

Ο συγκυβερνήτης που "τράβηξε" στον θάνατο 149 ανθρώπους

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα στοιχεία για την προσωπική ζωή του Lubitz που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η σύντροφός του αποκάλυψε, ότι είχε υποβληθεί σε
ψυχιατρική θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού είχε εκμυστηρευτεί στους γιατρούς του, πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Ο δημόσιος κατήγορος που ασχολείται με την υπόθεση, ανέφερε πως το επεισόδιο συνέβη εδώ και αρκετά χρόνια, πριν ακόμη ο πιλότος περάσει τα τεστ, για να πιλοτάρει. "Στις επισκέψεις στο γιατρό που του έδωσε την αναρρωτική την ημέρα του δυστυχήματος, δεν είχε εκφράσει τέτοιες τάσεις ή επιθετικότητα προς τρίτους", συμπλήρωσε ο ερευνητής.

O γερμανικός Τύπος αναφέρεται σε συνεχή μάχη του με την κατάθλιψη, η οποία μάλιστα ενδέχεται να είχε επιπτώσεις ακόμη και στην όρασή του.

Πριν από μερικές ημέρες, το itv news κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο νεαρός Andreas Lubitz σε εκπαιδευτική πτήση. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα 10 χρόνια πριν, όταν ο Andreas Lubitz ήταν μόλις 17 ετών.

ΠΗΓΗ: lefigaro.fr/
Keywords
Τυχαία Θέματα