Βρετανίδα κυνηγός-φαντασμάτων κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε νεκροταφείο «στοιχειωμένης έπαυλης»

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ έχει ξεκινήσει έρευνα μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στην αυλή «στοιχειωμένου» σπιτιού.

Η γυναίκα βρισκόταν εκεί στα πλαίσια μιας οργανωμένης ξενάγησης στοιχειωμένων σπιτιών και, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, βρισκόταν κοντά στο νεκροταφείο του αρχοντικού όταν δέχτηκε την επίθεση.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι η γυναίκα δεν δήλωσε στην αστυνομία ποιος την βίασε, ενώ οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί γύρω από το σπίτι δεν έδειξαν κάτι το ύποπτο.

Η «στοιχειωμένη» έπαυλη ονομάζεται Halsham House και έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές που ασχολούνται με το μεταφυσικό.

Οι αρχές προειδοποιούν τους επίδοξους κυνηγούς φαντασμάτων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν επισκέπτονται τέτοια μέρη, όχι λόγω της πιθανής παρουσίας φαντασμάτων, αλλά λόγω των εγκληματιών που συνήθως συχνάζουν εκεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα