Βραβεία Grammy 2024: Μεγάλες νικήτριες Taylor Swift, Μάιλι Σάιρους, SZA, Μπίλι Άιλις

(AP Photo/Chris Pizzello)

Τα 66α Βραβεία Grammy, που απονεμήθηκαν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο Λος Άντζελες, εξελίχθηκαν σε γυναικεία υπόθεση, με την Taylor Swift, την Μπίλι Άιλις, την SZA και την Μάιλι Σάιρους να κερδίζουν τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς. Το βραβείο για το Καλύτερο Folk Album απέσπασε η θρυλική Τζόνι Μίτσελ, η οποία για πρώτη φορά, σε ηλικία 80 ετών, έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή των Grammy.

Η Swift έγραψε ιστορία καθώς είναι πλέον

το πρώτο άτομο που κερδίζει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς -εφέτος με το «Midnights»- για τέταρτη φορά, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των Στίβι Γουόντερ, Πολ Σάιμον και Φρανκ Σινάτρα. Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο pop vocal album, η Taylor Swift σχολίασε αστειευόμενη «αυτό είναι το 13ο Grammy μου, που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ» και ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «The Tortured Poets Department», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.

(AP Photo/Chris Pizzello)

Η Μάιλι Σάιρους απέσπασε το Βραβείο για την Ηχογράφηση της Χρονιάς και την Καλύτερη Ποπ Σόλο ερμηνεία για το τραγούδι «Flowers», που είναι και τα πρώτα της βραβεία Grammy.

(AP Photo/Chris Pizzello) (AP Photo/Chris Pizzello)

Keywords
Τυχαία Θέματα