Βίντεο: Γυναίκα χτυπά και δαγκώνει τον σκύλο της στο μετρό

Ένα από τα κλασικά παραδείγματα που χρησιμοποιούνται στη δημοσιογραφία για το τι είναι και τι δεν είναι είδηση είναι το ότι το «σκύλος δάγκωσε άνθρωπο» δεν είναι είδηση, ενώ το «άνθρωπος δάγκωσε σκύλο» είναι. Από αυτή την έννοια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βίντεο που τραβήχτηκε στο μετρό του Τορόντο του Καναδά κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CBC News, η αστυνομία του Τορόντο και η αρμόδια οργάνωση προστασίας
ζώων του Οντάριο πραγματοποιούν έρευνες για περιστατικό που κατεγράφη σε βίντεο, με μια γυναίκα να χτυπά και να δαγκώνει σκύλο στο μετρό. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο Διαδίκτυο από την Παρασκευή και ο σκύλος φαίνεται να προσπαθεί να της ξεφύγει, καθώς και ένας επιβάτης να της ζητάει τον λόγο, αφού κάποιος έχει χτυπήσει συναγερμό. Όπως είπε εκπρόσωπος της TTC (Toronto Transit Commission), ένας επιβάτης χτύπησε συναγερμό και τη γυναίκα έβγαλαν από το τρένο μέλη του προσωπικού της εταιρείας. Μετά κατέφθασαν και αστυνομικοί, που μίλησαν με μάρτυρες και την άφησαν να φύγει με μια επίπληξη.

Ωστόσο, όταν το βίντεο κυκλοφόρησε online, η αστυνομία το παρέπεμψε στην Ontario Society for the Prevention of Cruelty to Animals και ενδεχομένως να απαγγελθούν κατηγορίες αναλόγως με τα αποτελέσματα της έρευνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα