Βίντεο φέρονται να απεικονίζουν την επίθεση στο Κρεμλίνο

.

Το περιστατικό που χαρακτηρίζεται από τις ρωσικές αρχές ως ουκρανική επίθεση στο Κρεμλίνο με στόχο τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν φέρονται να απεικονίζουν βίντεο τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μόσχα κατηγορεί την Ουκρανία για αυτό που αποκαλεί αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση/ απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. Οι ουκρανικές αρχές δεν έχουν προβεί σε σχόλια.

KREMLIN DRONE ATTACK

- Russia says two Ukrainian drones attacked

Kremlin overnight

- Drones downed with no victims or material damage to the Kremlin

- Moscow says it was a terrorist attack and attempt on Putin's life

- Russia says it reserves right to respond when and how it… pic.twitter.com/loZA6c3Fvd

— The Spectator Index (@spectatorindex) May 3, 2023

Russian government confirms the Kremlin was attacked overnight, and are calling it an assassination attempt on President Vladimir Putin. Two drones exploded behind the Kremlin walls. pic.twitter.com/y9PwuU9t2e

Mike Sington (@MikeSington) May 3, 2023

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, χρησιμοποιήθηκαν δύο drones κατά το περιστατικό, που φέρεται να ήταν επίθεση κατά της κατοικίας του Πούτιν εντός των τειχών του Κρεμλίνου, τα οποία υποτίθεται πως εξουδετερώθηκαν με ηλεκτρονικά μέσα. Όπως υποστηρίζεται, η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντίποινα- κάτι που φαίνεται να υποδεικνύει πως η Μόσχα ίσως χρησιμοποιήσει το συμβάν για να δικαιολογήσει περαιτέρω κλιμάκωση στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Δύο μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα στόχευσαν το Κρεμλίνο. Ως αποτέλεσμα έγκαιρων ενεργειών από τις ένοπλες δυνάμεις και τις ειδικές υπηρεσίες με τη χρήση συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, τα μηχανήματα τέθηκαν εκτός λειτουργίας...θεωρούμε αυτές τις ενέργειες ως μια σχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια και απόπειρα κατά της ζωής του προέδρου, που διεξήχθη εν όψει της Ημέρας της Νίκης, της παρέλασης της 9ης Μαΐου...η ρωσική πλευρά διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε μέτρα αντιποίνων όπου και όταν το θεωρήσει κατάλληλο».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Επτά λαχανικά γεμάτα πρωτεΐνη που βάζουν κάτω το κρέαςΑπόπειρα δολοφονίας Πούτιν από την Ουκρανία με επίθεση drones στο Κρεμλίνο, καταγγέλλει η Μόσχα«Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα»: Προϋποθέσεις και ύψος επιδότησης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Κρεμλίνο,vinteo, kremlino