Βίντεο δείχνει τον Ομπάμα να βγάζει την βέρα του πριν δώσει το χέρι σε Αργεντινούς πολίτες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που φαίνεται να δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα, να βγάζει την βέρα του προτού δώσει το χέρι του σε Αργεντινούς πολίτες που είχαν επισκεφτεί εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έξω από το Μπουένος Άιρες για να τον δουν από κοντά.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής να κατηγορούν τον Ομπάμα ότι βλέπει τον λαό της Αργεντινής σαν «κλέφτες». Το περιστατικό προκάλεσε σωρεία
αντιδράσεων και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Αμερικανού προέδρου στην Αργεντινή τα τελευταία 20 χρόνια. Η εκλογή του Μαουρίτσιο Μάκρι τον περασμένο Νοέμβριο ευνοεί τις προσπάθειες σύσφιξης των σχέσεων Αργεντινής – ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομπάμα δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις και τις προηγούμενες ημέρες, όταν βίντεο το οποίο τον δείχνει να χορεύει τανγκό με χορεύτρια έκανε από την Αργεντινή τον γύρο του κόσμου. Ο λόγος που ο ίδιος δέχτηκε επικρίσεις ήταν το γεγονός ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπου ανάμεσα στα θύματα βρίσκονταν πολλοί Αμερικανοί πολίτες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα