Βιασμός 20χρονης Φινλανδής στη Ρώμη: Συνελήφθη 22χρονος από το Μπανγκλαντές

Ένας 22χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου επειδή φέρεται να βίασε, ξυλοκόπησε και λήστεψε νεαρή Φινλανδή τουρίστρια τη νύχτα της Παρασκευής, ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ANSA, επικαλούμενο δικαστικές πηγές.

Σύμφωνα με το ANSA, ο ύποπτος φέρεται να προσέγγισε την τουρίστρια μετά από νυχτερινή έξοδο της ίδιας με φίλους της: Ενώ έψαχνε ταξί, την πλησίασε και της είπε πως θα μπορούσε να την πάει αυτός εκεί που ήθελε. Εκείνη την ακολούθησε, ωστόσο μετά από περίπου 100 μέτρα ο 22χρονος φέρεται να γύρισε, να τη χτύπησε με μια πέτρα και να την έσυρε σε μια απομονωμένη περιοχή όπου φέρεται να τη βίασε αφού την απείλησε πως θα την σκοτώσει. Στη συνέχεια της άρπαξε 40 ευρώ και απομακρύνθηκε.

Ο φερόμενος δράστης και το θύμα δεν έχουν κατονομαστεί. Ωστόσο, σε δημοσίευμα του Khaleej Times (αγγλόφωνη εφημερίδα που εκδίδεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) αναφέρεται ότι ο 22χρονος, που έχει άδεια παραμονής στην Ιταλία για ανθρωπιστικούς λόγους, συνελήφθη σε εστιατόριο όπου εργαζόταν ως λαντζέρης. Όσον αφορά στο θύμα, είναι 20 χρονών, είχε φτάσει στη Ρώμη πριν λίγο καιρό και- σύμφωνα με το Khaleej Times- δούλευε ως μπέιμπι σίτερ.

Το συμβάν έλαβε χώρα κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Termini στη Ρώμη. Μάρτυρας της επίθεσης ήταν μια γυναίκα που είδε το περιστατικό από το παράθυρο του διαμερίσματος και κάλεσε την αστυνομία.
Keywords
Τυχαία Θέματα