Βέλγιο: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις Βρυξέλλες

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η οργάνωση χθες στο κανάλι της στο Telegram, αναφέροντας ότι ένας από τους μαχητές της πραγματοποίησε την επίθεση που σκότωσε δύο ανθρώπους.

O άνδρας που θεωρήθηκε ύποπτος για τον πυροβολισμό δύο Σουηδών οπαδών ποδοσφαίρου και για τον τραυματισμό ενός άλλου στις Βρυξέλλες,

ήταν ένας 45χρονος Τυνήσιος, του οποίου η αίτηση ασύλου απορρίφθηκε το 2020, αλλά αυτός συνέχισε να ζει παράνομα στο Βέλγιο, σύμφωνα με Βέλγους αξιωματούχους.

Έπειτα από ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό, η αστυνομία πυροβόλησε θανάσιμα τον ύποπτο που βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής Σερμπέκ, στο βόρειο τμήμα των Βρυξελλών.

(Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Related...Νέα βίντεο από την επίθεση στις Βρυξέλλες - Ποιος ήταν ο δράστης, τον γνώριζαν οι αρχέςΝεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στις ΒρυξέλλεςData analysis: Κασιδιάρης, Χρυσή Αυγή και Σπαρτιάτες - Από το 2010 στο 2024Μεσανατολικό: Επίθεση με εκατοντάδες νεκρούς σε νοσοκομείο της ΓάζαςΤι να φυτέψουμε για να πάρουμε σπόρους και να φτιάξουμε τον δικό μας καφέ στο σπίτι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βέλγιο, Ισλαμικό Κράτος, Βρυξέλλες,velgio, islamiko kratos, vryxelles