Συνελήφθη ο τρίτος των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Le Soir: Πρόκειται για δημοσιογράφο

Ο Φεϊσάλ Σεφού, ένας δημοσιογράφος στα βελγικά μέσα ενημέρωσης που έχει κατηγορηθεί για προπαγάνδα υπέρ του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού στη χώρα, φέρεται να είναι σύμφωνα με την βελγική Le Soir ο άνθρωπος με το καπέλο που έλαβε μέρος στην τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στη συνέχεια διέφυγε. Σύμφωνα με το BBC, το οποίο επικαλείται τις βελγικές εισαγγελικές αρχές, o άνδρας έχει συλληφθεί και τους έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για εμπλοκή στις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

Όπως
αναφέρει το δημοσίευμα της Le Soir, τον άνδρα αναγνώρισε ο οδηγός του ταξί που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο, μαζί με τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας.

Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις βέλγικες Αρχές, οι οποίες ωστόσο διέψευσαν δημοσίευμα βελγικής εφημερίδας που αναφερόταν στη δολοφονία ενός ιδιωτικού φρουρού βελγικού πυρηνικού εργοστασίου και στην κλοπή της κάρτας εισόδου του στο εργοστασίο. Η κάρτα δεν εκλάπη ανέφεραν οι Αρχές.

(Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα