Βαρουφάκης: Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη

Στη διαβεβαίωση ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν απειλούνται προέβη ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ενώ αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές της χώρας είπε πως «τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη αν δεν κουμπώσει όλο το παζλ της συμφωνίας».

Ο ίδιος αναφερόμενος στους πιστωτές, έκανε λόγο για ήξεις αφίξεις από την πλευρά τους, ενώ χαρακτήρισε άριστες τις σχέσεις του με τους Ευρωπαίους ομολόγους του.

Είπε όμως ότι «είχαν συνηθίσει υπουργούς
μίας χώρας που έλεγαν πάντα ‘ναι’».

Ο κ. Βαρουφάκης παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για την επίτευξη συμφωνίας, ενώ τόνισε ότι η συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή θα μπορεί να ψηφιστεί από όλη την κυβερνητική πλειοψηφία.
«Δεν θα φέρουμε μέτρα που θα έρθουν σε σύγκρουση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ανέφερε.

Για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με τη μεταφορά των χρημάτων των πρεσβειών, είπε ότι «δεν είναι κάτι καινούργιο», προσθέτοντας πως η εν λόγω πρακτική υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως την Ολλανδία.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα