Τζόνσον-Όντομ: "Θέλω να παίξω άμυνα με ένταση

Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τζόνσον-Όντομ από την Τραμπζονσπόρ, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ πάτησε ελληνικό έδαφος το βράδυ (22:45) της Δευτέρας (27/12), ερχόμενος στην Αθήνα με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού,
δήλωσε τα εξής: "Θέλω να παίξω άμυνα με ένταση. Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει πολύ καλά στην επίθεση κι έχει πολλούς καλούς παίκτες επιθετικά. Πιστεύω πως δουλειά μου θα είναι να παίζω καλή άμυνα στους αντιπάλους γκαρντ. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Ξέρω την φιλοσοφία του προπονητή και ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα".

Ο Τζόνσον-Όντομ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο και το πρωί της Τρίτης (29/12) θα πάει για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον τις περάσει με επιτυχία θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Στη συνέχεια θα πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο TOP-16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει υπογράψει με τους ερυθρόλευκους συμβόλαιο συνεργασίας έως και το καλοκαίρι του 2017.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα