Τύφλα να χει ο Ρόκυ: Ο μποξέρ που πέτυχε την πρώτη του νίκη έπειτα από 9 χρόνια

Του έχω δώσει το παρατσούκλι ο «χειρότερος μποξέρ της Βρετανίας» και όχι άδικα. Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει ηττηθεί συνολικά 51 φορές. Δεν το έβαλε κάτω όμως και πέτυχε τελικά την πρώτη του νίκη.

Ο λόγος; Για τον Ρόμπιν Ντίκιν ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Daily Mail κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα το 2006 αλλά από τότε πέρασαν 9 χρόνια «ξηρασίας».

Ο Ντίκιν μαχαιρώθηκε στο λαιμό μετά από μια φιλονικία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το Μάιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί 12 ράμματα. Ο
τραυματισμός καθυστέρησε την επάνοδό τους στους αγώνες αλλά από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ και προπονήθηκε με τον βρετανό πρωταθλητή, Μάικλ Τζένινγκς, μπήκε σε τροχιά επανόδου.

Ο Ντίκιν έχει σταματήσει 12 φορές στην καριέρα του, ωστόσο η επάνοδος σημαδεύτηκε με νίκη.

@rockinrobinbox6 returns 2mor night. Here better @britishboxers version of my feature http://t.co/wlqFgXhn03 #boxing pic.twitter.com/5wnShznrZo

— Olly Campbell (@Undilutedpoison) August 28, 2015

«Ήθελα απλά να νικήσω» είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε «δεν πήγα εκεί για να βγω νοκ άουτ. Ήθελα να βγάλω όλα αυτά που είχα μάθει».

Μάλιστα ο Ντίκιν, αποκάλυψε ότι έκατσε απομονωμένος για πέντεμισι εβδομάδες.

«Όσο πιο πολύ πήγαινα στο γυμναστήριο τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτούσα» ανέφερε.

Δείτε βίντεο από παλιότερο αγώνα του:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα