Τρομερός Καρέλης, πικραμένος Μήτρογλου

O Nίκος Καρέλης είναι ο Έλληνας πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, καθώς ανάγκασε τους Βέλγους να τον βάλουν στην ιδανική ενδεκάδα για 3η φορά.

Στο 6-1 της Γκενκ επί της Βάασλαντ-Μπέβερεν πέτυχε δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ με ανάποδο "ψαλίδι", ενώ κέρδισε και πέναλτι!

Ο Μήτρογλου σκόραρε για 6η σερί αγωνιστική στο ντέρμπι με την Πόρτο στην Λισαβόνα, αλλά η Μπενφίκα ηττήθηκε με τον "Μητρογκόλ" να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες και την δυνατότητα να γίνει ήρωας για τους "αετούς".

Ο Κώστας Λάμπρου
δεν δέχτηκε γκολ για τρίτη σερί αγωνιστική, ντεμπούτο έκανε ο Νίκος Καράμπελας με την Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και ο Γιώργος Γκαλίτσιος μετά την επιστροφή του στην Λόκερεν.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Φετφατζίδης αγωνίστηκε με την Αλ-Αχλί στην έδρα της Αλ-Σασρ (1-1) και ήταν ο μοιραίος, καθώς έχασε πέναλτι στο 83'.

Πορτογαλία

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Το πορτογαλικό ντέρμπι ξεκίνησε ιδανικά για τον Μήτρογλου, αλλά δεν ήταν ανάλογη η εξέλιξη. Ο Έλληνας στράικερ σκόραρε για 6η σερί αγωνιστική, κάτι που έχει κάνει και με την φανέλα του Ατρόμητου το 2012 (είχε σκοράρει μάλιστα σε 8 σερί συμμετοχές, αλλά οι σερί αγωνιστικές ήταν 6 / με τον Ολυμπιακό έχει φτάσει μέχρι πέντε). Άνοιξε λοιπόν το σκορ νικώντας τον Κασίγιας στο 18', η Πόρτο τελικά νίκησε 2-1 στην Λισαβόνα και ο Μήτρογλου θα μπορούσε να είναι ήρωας και τα έχει ξεπεράσει τα 12 γκολ φέτος, αλλά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν στην 11άδα και ήταν αυτός που την... πλήρωσε μετά το 1-2 στο 65', καθώς στο 69' αντικαταστάθηκε από τον Ταλίσκα για να γίνει πιο επιθετική η Μπενφίκα

Μπενφίκα - Πόρτο 1-2

ΠΗΓΗ: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα