Το βίντεο για την υπόθεση Γιακουμάκη στα χέρια Πανούση - Έχει καταγραφεί ακραίο περιστατικό εκφοβισμού του Βαγγέλη

Στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση παραδόθηκε CD που περιέχει βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να πέφτει θύμα άγριων «παιχνιδιών» από συμφοιτητές του μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Το υλικό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκτήθηκε χάρη στις προσπάθειες του ιδιωτικού ερευνητή κ. Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος το παρέδωσε χθες, Παρασκευή, στον υπουργό υπό άκρα μυστικότητα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για ακόμα μία πιεστική ενέργεια σε βάρος του Βαγγέλη, η οποία μπορεί να επιβάρυνε αρνητικά την ψυχολογία του άτυχου σπουδαστή, συνδυαστικά με άλλα γεγονότα.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γιώργος Τσούκαλης παρέδωσε σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής και εκείνοι με τη σειρά τους στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οπτικοακουστικό υλικό και φωτογραφίες, που ήρθαν στην κατοχή του μέσα σε CD, το οποίο φαίνεται να είναι «κλειδωμένο».

Το υλικό προέρχεται από έναν παλιό φύλακα της Γαλακτοκομικής Σχολής και καταγράφει παλαιότερο άγριος τραμπουκισμός σε βάρος του Βαγγέλη. Το συγκεκριμένο υλικό θα σταλεί στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων που έχουν την προανάκριση.

Οι ενδείξεις για το περιεχόμενο, αφορούσαν περιστατικό ακραίας «πλάκας» ή εκφοβισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε καταγραφεί από κάποιους παρόντες ή συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη ενέργεια ως απόδειξη για τα κατορθώματά τους. Υπάρχουν κάποιες αναφορές, που ακόμη δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, ότι αυτό το υλικό είχε χρησιμοποιηθεί ως απειλητικό μέσο εκβιασμού του Βαγγέλη για ενδεχόμενη δημοσιοποίησή του.

Την ίδια ώρα, από την εξερεύνηση του αναδιπλούμενου σουγιά, τον οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε ο 20χρονος σπουδαστής για να βάλει τέλος στη ζωή του, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν εντόπισαν αποτυπώματα πάνω σε αυτόν, ούτε καν του Βαγγέλη. Η ανυπαρξία τέτοιων δεδομένων είναι ένα δείγμα της απώλειας και αλλοίωσης στοιχείων, από το μεγάλο χρονικό διάστημα των 37 ημερών έως τον εντοπισμό του, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς απαισιόδοξους για την εύρεση στοιχείων και από τις εξετάσεις DNA.
Keywords
Αναζητήσεις
τελευταια νεα απο την υποθεση γιακουμακη.τι περιεχει το βιντεο που παραδοθηκε στιν αστυνομια, cd που παρεδωσε ο φυλακας της γαλακτοκομικης
Τυχαία Θέματα