Το πρώτο trailer του «Fifty Shades Darker» είναι εδώ: Ετοιμάστε τις χειροπέδες σας

Από το 2011, η E.L. James έχει κάνει άντρες και γυναίκες να κολλήσουν με την σειρά βιβλίων της «Fifty Shades of Grey», η οποία μπορεί να είναι αμφιβόλου λογοτεχνικής ποιότητας αλλά προσφέρει στους αναγνώστες την απαραίτητη δόση σεξ και πάθους που έχουν ανάγκη χωρίς τις τύψεις που θα είχαν αν διάβαζαν ένα βίπερ νόρα.

Πέρυσι, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς. Και τώρα, έχουμε το πρώτο δείγμα από το σίκουελ, το οποίο και υπόσχεται πως δεν θα έχει άλλους κανόνες, άλλες τιμωρίες και
άλλα μυστικά.

Το trailer για το «Fifty Shades Darker», όπως ονομάζεται το δεύτερο μέρος της ταινίας, κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τρίτης κάνοντας πολύ κόσμο να αναστενάξει από ανακούφιση -και από άλλα πράγματα. Έχει χορό μεταμφιεσμένων α λα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», έχει μια μυστηριώδη γυναίκα που παραμονεύει στο σκοτάδι, έχει σεξ στη ντουσιέρα, έχει την Kim Basinger και έχει και τη Dakota Johnson να δαγκώνει πάλι τα χείλη της.

Η μουσική επένδυση παραμένει σταθερά μια εναλλακτική, πιο σκοτεινή και ερωτική εκδοχή του «Crazy in Love» της Beyonce, αυτή τη φορά από τον μουσικό Miguel.

Το «Fifty Shades Darker» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 10 Φεβρουαρίου 2017.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα