Το Πεκίνο ξεκινά εκστρατεία κατά των διαδικτυακών σχολίων

Η Κίνα θα ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά των διαδικτυακών σχολίων και των αναδημοσιεύσεων που έχουν παράνομο ή κακοήθες περιεχόμενο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου της Κίνας (CAC) πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής εμπορικών ιστοσελίδων, προκειμένου να προωθήσει σχέδια για την εκστρατεία. Η εκστρατεία θα επικεντρωθεί σε τρία σημεία: την εκκαθάριση των παράνομων ή κακοηθών πληροφοριών που παραβιάζουν τους βασικούς κανονισμούς, την ενίσχυση της επιβολής του νόμου και της εποπτείας καθώς και της δημόσιας εκπαίδευσης προκειμένου να
δημιουργηθεί μια θετική, υγιής κυβερνοκουλτούρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα σχόλια και οι αναδημοσιεύσεις που παραβιάζουν βασικές αρχές του Συντάγματος, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, την τιμή και τα συμφέροντα του κράτους, υποκινούν το μίσος μεταξύ εθνοτήτων, ή εξαπλώνουν φήμες, πορνογραφία ή συκοφαντία, μεταξύ άλλων παραβιάσεων, θα είναι βασικοί στόχοι της εκστρατείας.

Ο Ρεν Σιανλιάνγκ, αναπληρωτής επικεφαλής του CAC, κάλεσε τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης να μην επιδιώκουν τυφλά την υψηλή επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους και να πληρούν τις κοινωνικές τους ευθύνες

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα