Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, λειτουργεί αδιάκοπα από το 705 μ.Χ.

.

Το Nishiyama Onsen Keiunkan, ένα ιαπωνικό θέρετρο όχι μακριά από το όρος Φούτζι, λειτουργεί από το 705 μ.Χ. Το ξενοδοχείο έχει περάσει στην ίδια οικογένεια για 52 γενιές. Το Guinness World Records το έχει αναγνωρίσει επίσημα ως το παλαιότερο ξενοδοχείο που λειτουργεί συνεχώς στον κόσμο.

Το 705 μ.Χ., ο Φουτζιγουάρα Μαχίτο ίδρυσε το πανδοχείο και η οικογένειά του είναι

ειδικοί στον κλάδο της φιλοξενίας από τότε. Παρόλο που το πανδοχείο έχει  εκσυγχρονιστεί και συντηρηθεί με την πάροδο των ετών, τα κύρια αξιοθέατα, δηλαδή οι καταπραϋντικές θερμές πηγές και η υπέροχη θέα, παραμένουν τα ίδια.

The world’s oldest hotel, Nishiyama Onsen Keiunkan, has been in business for over 1000 years. It’s been run by 52 generations of the same family! Here’s what it looks like today: https://t.co/rEtrEXRQNE

Which historic hotels are near you? #Japan#historypic.twitter.com/j92WJs38IK

Japan Embassy Canada (@JapaninCanada) July 15, 2018

Πολλοί άνθρωποι, από ιστορικούς σαμουράι μέχρι διασημότητες και πολιτικοί , έχουν έρθει στο πανδοχείο για την ιστορία και τα ιαματικά νερά του.

Το διάσημο λουτρό του Keiunkan, Mochitani no Yu, έχει νερό που τροφοδοτείται απευθείας από τις θερμές πηγές. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πιουν απευθείας από τις πηγές.

Το ίδιο το ξενοδοχείο διαθέτει 37 δωμάτια, όλα διακοσμημένα σε παραδοσιακό ιαπωνικό στιλ.

Οι τιμές ξεκινούν από  408 δολάρια ανά διανυκτέρευση. 

Nishiyama Onsen Keiunkan #inn since 705 AD the oldest #hotel in the world

Keywords
Τυχαία Θέματα