Το νέο θεματικό πάρκο της Ferrari θα είναι η Disneyland όσων λατρεύουν τα αυτοκίνητα

Αν ο Enzo Ferrari και ο Walt Disney έκαναν ένα πάρκο μαζί θα ήταν ακριβώς έτσι.

Ανάψτε τις μηχανές. Από τις 7 Απριλίου η Ferrari θα υποδέχεται επισκέπτες στο νέο θεματικό πάρκο «Ferrari Land», το οποίο θα βρίσκεται μία ώρα νοτιοδυτικά της Βαρκελώνης στο Port Aventura.

Mañana os esperamos en el stand 7A21 de @fiturmadrid con todas nuestras propuestas para

un 2017 lleno de experiencias únicas. Estáis preparados? . #portaventura #ferrariland #fitur2017 #themepark #resort #ferrari #f1 #barcelona

A photo posted by PortAventura Oficial (@portaventuraoficial) on Jan 17, 2017 at 10:06am PST



Όπως αναφέρει το Condé Nast Traveler, εάν θέλετε να οδηγήσετε ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που υπάρχουν στον κόσμο, μπορείτε να το κάνετε εκεί. Όπως επίσης και να μπείτε στο πιο ψηλό τρενάκι της Ευρώπης.

Εάν η ταχύτητα δεν είναι αρκετό δέλεαρ για εσάς, θα έχει πολλές ακόμα ατραξιόν που μπορούν να απολαύσουν όλοι, ακόμα οι επισκέπτες μικρότερης ηλικίας που θα μπορούν να οδηγήσουν Ferrari-μινιατούρα.

Φυσικά, όλο το θεματικό πάρκο θα είναι στα κόκκινα με μία σειρά από διαφορετικά μοντέλα Ferrari, όπως Berlinettas, Californias, Speciales, Italias, και Spiders, όπως και μερικά μοντέλα της Φόρμουλα 1, τα οποία θα κάνουν βόλτες στο θεματικό πάρκο που θα θυμίζει ιταλικό χωριό. Αυτή η σκηνή θα μεταφέρει πνευματικά τους επισκέπτες στην Ιταλία, όπου βρίσκεται και η κληρονομιά της εταιρείας.

Mira cómo será #FerrariLand y atento: ¡Mañana podrás comprar tu entrada combinada! ¡Se el primero en estar con nosotros el 7 de Abril! See how #FerrariLand will look and get ready: Tomorrow you can buy your combined ticket! Be the first to visit us on 7th April! #PortAventura #ThemePark #Resort #Ferrari #F1 #RoalerCoaster #Top #Car #Speed

A video posted by PortAventura Oficial (@portaventuraoficial) on Jan 30, 2017 at 2:22am PST



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ferrari δημιουργεί ένα θεματικό πάρκο. Το συγκεκριμένο στην Βαρκελώνη θα είναι το μικρότερο «αδερφάκι» του Ferrari World που άνοιξε στο Άμπου Ντάμπι το 2010.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα