Το νέο «Supergirl» της DC είναι η Μίλι Άλκοκ του «House of the Dragon»

(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Ο Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σάφραν, οι δύο επικεφαλής του DC Studios, βρήκαν το Supergirl του νέου DC Universe. Πρωταγωνίστρια στην ταινία «Supergirl: Woman of Tomorrow», που θα βασιστεί στα ομότιτλα κόμικ, θα είναι η Μίλι Άλκοκ, η οποία υποδύθηκε την νεαρή πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν στην πρώτη σεζόν του «House of the Dragon», πρίκουελ

του Game of Thrones -και μεγάλη επιτυχία του ΗΒΟ.

Η ταινία μπορεί να έχει πρωταγωνίστρια, αλλά δεν έχει ακόμη σκηνοθέτη. Τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε γνωστό ότι το σενάριο ανέλαβε η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας, Ana Nogueira («The Vampire Diaries», «The Blacklist»).

Ο Γκαν που επιβεβαίωσε την επιλογή της Άλκοκ μέσω Instagram, δεν έχει αποσαφηνίσει πότε η νεαρή ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της, ίσως ωστόσο ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει κάνει μία εμφάνιση στο «Superman: Legacy».

Προτού επιλεγεί για τον ρόλο της Ρενίρα, στα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς -δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στην Έμμα Ντ’ Άρσι-, η γεννημένη στην Αυστραλία Μίλι Άλκοκ, ξεκίνησε την καριέρα της στην εφηβεία, παίζοντας στην τηλεόραση.

Παρά το γεγονός ότι το Supergirl, γνωστή και ως Kara Zor-El, έχει εμφανιστεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, από τη σειρά «Supergirl» του CBS (που προβλήθηκε για έξι σεζόν) μέχρι τη μεγάλου μήκους ταινία «The Flash» (2023), ο Γκαν έχει καταστήσει σαφές, ότι θέλει να κάνει μια νέα αρχή με το DCU.

Στο κόμικ του 2022 «Woman of Tomorrow», αντί να διαφύγει από τον πλανήτη Krypton (όπως ο ξάδερφός της Kal-El, ο γνωστός μας Superman), η Kara μεγαλώνει ζώντας την καταστροφή του πλανήτη της μέχρι τα 14 της, οπότε και φτάνει στη Γη. Αυτό κάνει τον χαρακτήρα «πολύ πιο σκληροπυρηνικό», όπως είχε δηλώσει ο Γκαν πριν λίγους μήνες, όταν παρουσίαζε τους πρώτους 10 τίτλους του DCU. «Δεν είναι ακριβώς το Supergirl που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε».

Με πληροφορίες από Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λογοκρισία; Το «Expats» με τη Νικόλ Κίντμαν δεν είναι διαθέσιμο στο Χονγκ Κονγκ

Ο ταλαντούχος κύριος «Ripley» της Πατρίσια Χάισμιθ έρχεται στο Netflix

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ξανά μαζί, αυτή τη φορά σε αστυνομικό θρίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα