Το μεγάλο deal που αλλάζει την αγορά της πολυτελούς μόδας - Ποιες εταιρείες αποκτά η Tapestry

Ενα νέο αμερικανικό κολοσσό στο χώρο της πολυτελούς μόδας, που θα ανταγωνιστεί την ευρωπαική LVMH του Μπερνάρ Αρνό και την  Kering, δημιουργεί η Tapestry, η αμερικανική ιδιοκτήτρια εταιριών Coach και Kate Spade, η οποία ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει τη μητρική εταιρία Michael Kors Capri έναντι 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ενοποιημένη εταιρεία

θα περιλαμβάνει τις εταρείες παπουτσιών Stuart Weitzman της Tapestry, την Jimmy Choo της Capri και την Versace.

Αυτό θα δώσει στην Tapestry πολλαπλές μάρκες παπουτσιών και τσαντών που διατίθενται στο εμπόριο καθώς και μια ενισχυμένη προσφορά ενδυμάτων μέσω της Versace και της Kors.

Η συγχώνευση «δημιουργεί έναν νέο ισχυρό παγκόσμιο οίκο πολυτελείας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Tapestry Joanne Crevoiserat.

«Από αυτή τη θέση ισχύος, είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα σε ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων» πρόσθεσε.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΦυσικό αέριο: Σε πτωτική πορεία οι τιμές - Εξανεμίζονται τα κέρδη ρεκόρ των προηγούμενων μηνώνΡότερνταμ: Φορτίο κοκαϊνης αξίας 600 εκατομμυρίων εντοπίστηκε σε κοντέινερ με μπανάνεςNάξος: Στο αυτόφωρο τρεις επιχειρηματίες που επανέφεραν τις ξαπλώστρες όταν έφυγαν οι ελεγκτές
Keywords
Τυχαία Θέματα
- Ποιες, Tapestry,- poies, Tapestry