Το Radio 4 του BBC πήγε στα Mad VMA's και ρώτησε τον κόσμο για το δημοψήφισμα

Το βράδυ της Δευτέρας, 29/6, πραγματοποιήθηκαν τα Mad Video Music Awards στο Tae Kwon Do. Εγχώριες διασημότητες, γνωστοί μουσικοί και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στη διοργάνωση, η οποία διεξάχθηκε κανονικά κόντρα στο δυσοίωνο κλίμα που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους και τους
φαν τους, όμως, ήταν και κάποιος που μάλλον κανείς δεν θα περίμενε να δει σε μια τέτοια εκδήλωση. Ένας ρεπόρτερ του BBC.

O Matthew Price, για την ακρίβεια, ρεπόρτερ του BBC Radio 4, πήγε στα Mad VMA's για να κάνει γκάλοπ τόσο στους διάσημους καλεσμένους όσο και στο κοινό, σχετικά με τη γνώμη τους πάνω στο επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής. Μάλιστα, για να κάνει πιο θεαματική την όλη διαδικασία, είχε μαζί του ένα χαρτονόμισμα των 100 δραχμών και ένα των 20 ευρώ, τα οποία και έδειχνε στον κόσμο ρωτώντας τους τι προτιμούν: την επιστροφή στη δραχμή ή την παραμονή στο ευρώ;

Μπορείτε να ακούσετε τις απαντήσεις τους στο απόσπασμα που ακολουθεί. Εμείς θα κρατήσουμε την ατάκα του Νίκου (δεν γνωρίζουμε το επίθετό του, μόνο το ότι είναι μουσικός), η οποία χρησιμοποιήθηκε και ως τίτλος για το ρεπορτάζ στο site του Radio 4: «Τίποτα δεν βγάζει νόημα αυτή τη στιγμή».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα