Το Frulite σε προσκαλεί να ζήσεις την κάθε στιγμή μέσα από τη νέα πλατφόρμα ksezoumiseto.gr

Το Frulite, ο εναλλακτικός χυμός με τους ζουμερούς, γευστικούς συνδυασμούς, μας προσκαλεί να ζήσουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, μέσα από τη νέα πλατφόρμα ksezoumiseto.gr, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες!

Όσοι αναζητούν το διαφορετικό, μπορούν να συμμετάσχουν σε 7 απίθανες και ξεχωριστές δοκιμασίες που αποκαλύπτονται σταδιακά, να… ξεζουμίσουν κάθε στιγμή και να διεκδικήσουν υπέροχα δώρα! Στο ksezoumiseto.gr οι χρήστες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν fun
video, να ανανεώσουν το Facebook προφίλ τους με Frulite cover φωτογραφίες, καθώς και να βρουν πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Στo ksezoumiseto.gr παρουσιάζεται για πρώτη φορά και το νέο κοκτέιλ φρουτοποτό Frulite Κόκκινα Φρούτα! Με χυμό από ζουμερή φράουλα, cranberry και μούρα, το Frulite «χτυπάει» κόκκινο στην απόλαυση !

Συνώνυμο της χαράς, της ελευθερίας και της παιχνιδιάρικης διάθεσης το Frulite εμπνέει τους νέους να ζουν με πάθος τη ζωή και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, ξεζουμίζοντάς την!

Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση. Ζήσε τη ζωή #ksezoumise_to!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα