Την λένε Veronica Vain, άφησε την Wall Street για να γίνει πορνοστάρ και δεν το μετανιώνει ούτε στιγμή

Η Πέιτζ Τζένιγκς ή αλλιώς Βερόνικα Βέιν, όπως είναι γνωστή, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και στη συνέχεια έκανε την πρακτική της στην Lazard Asset Management. Ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει τα οικονομικά και να εκμεταλλευτεί τα άλλα της προσόντα, τα σωματικά δηλαδή...

Όπως λέει η ίδια, γρήγορα βαρέθηκε από το φορτωμένο ωράριο και τα λίγα λεφτά. Τόσο πολύ, που άρχισε να βγάζει selfies στην τουαλέτα ενώ ήταν στη δουλειά. Σήμερα δηλώνει ότι δεν μετανιώνει καθόλου που αποφάσισε να κυνηγήσει μία καριέρα στην πορνό βιομηχανία.

I left finance because if I'm going to take it up the ass for a decade, I'd prefer to get in to a hall of fame for it.

Veronica Vain (@TheVeronicaVain) January 14, 2015

She's on our #December2015 cover, now find out why @TheVeronicaVain left Wall St. for porn http://t.co/UMgjTGK7HY pic.twitter.com/dGxBYcLS7P

— Hustler Magazine (@HustlerMag) October 5, 2015

Vagina game on fleek today

Veronica Vain (@TheVeronicaVain) October 6, 2015

Όπως φαίνεται, απολαμβάνει τη νέα της δουλειά. Τα όσα γράφει με συχνό ρυθμό στο Twitter της είναι, θα έλεγε κανείς, ότι είναι πολύ εκφραστικά.

Double penetration is my favorite thing. ☺️ https://t.co/0p7WuwxoTN

Veronica Vain (@TheVeronicaVain) October 29, 2015

Η Βέιν βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Hustler για τον Δεκέμβριο, όπου εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει μία πορνοστάρ, δηλώνοντας ότι αγαπάει τη δουλειά της και ότι απολαμβάνει να βγάζει λεφτά κάνοντας σεξ.

Ending the night with a little reading and a little masturbating pic.twitter.com/HwndpJfrk1

Veronica Vain (@TheVeronicaVain) January 6, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα